Reisetips

De fleste av oss er ikke født som kunnskapsrike reisende. Det er noe som bare kommer med erfaring. I begynnelsen, gjør du en masse feil. Reise kompetanse kommer av en lang prosess med mistede busser, tåpelig oppførsel, kulturell uvitenhet, og utallige små feil.

Plutselig en dag, begynner du å sømløst bevege deg gjennom flyplasser og integrere deg inn i nye kulturer som en fisk i vann. Disse tipsene hjelper deg å lære litt fortere og kan spare deg for mye trøbbel.

Pakk alltid et håndkle

Det er nøkkelen til vellykket galaktisk haiking og vanlig sunn fornuft. Du vet aldri når du vil trenge det, enten det er på stranden, på en piknik, eller bare for å tørke deg. Mens mange steder tilbyr håndklær, vet du aldri, og å ta med et lite håndkle vil ikke legge til så mye vekt på vesken.

Pakk lett

Det er greit å ha på seg den samme t-skjorten et par dager på rad. Ta halvparten av klærne du tror du vil trenge; Du trenger ikke så mye som du tror. Skriv ned en liste over nødvendigheter, del den i to, og bare pakk det! Hvis du kjøper en liten ryggsekk vil du ikke ha så mye plass til ekstra ting, mer om det i neste tips. Sist, men ikke minst: Husk å sjekke værmeldingen og pakk deretter.

Kjøp en liten ryggsekk/koffert

Kjøp en liten ryggsekk/koffert

Ved å kjøpe en liten ryggsekk (rundt 35/40 liter er best), vil du bli tvunget til å pakke lett og unngå å bære for mye ting. Mennesker har en naturlig tendens til å ønske å fylle plass så hvis du pakker lett, men har massevis av ekstra plass i vesken, vil du ende opp med å ta med mer og deretter angre. Slitasje, svinn og fotturer kan raskt gjøre at du får en mangel på sokker, å pakke noen ekstra vil komme til nytte. Jeg tar med litt flere enn jeg trenger. Ingenting slår et friskt par sokker!

Ta et ekstra bankkort eller kredittkort med deg

Katastrofer skjer. Det er alltid godt å ha en reserve i tilfelle du blir ranet eller mister et kort. Du ønsker ikke å bli sittende fast på et nytt sted uten tilgang til midlene dine. Et ekstra kort kan virkelig redde en ellers ødelagt reise. Jeg tar personlig alltid med meg to kort enten jeg er på reise eller ikke; Det er alltid best å være på den sikre siden. Pass også på at kortet ditt ikke belaster et utenlandsk transaksjonsgebyr eller andre skjulte gebyrer som kan spise av reisebudsjettet ditt.

Konklusjon

Det er mange gode tips som kan hjelpe deg når du er ute og reiser. Forhåpentligvis var i hvert fall noen av disse tipsene nyttige og vil kunne hjelpe deg i framtiden. Dersom du følger tipsene har du en stor fordel over dine reisekamerater og de vil antageligvis bli misunnelige når de ser at du unngår mange av problemene de støter på, eller kanskje du vil dele disse tipsene med vennene dine.